26 Şubat 2014

Mimyatür Banyo

Merhaba, hoş geldiniz!
Tamamen el yapımı olan minyatür banyomu sizlerle paylaşmak istiyorum. 

Lavabo, klozet ve küveti polimer kilden şekillendirdim. Lavaboyu yaparken zorlanmadım desem yalan olur ama gider deliğinin olduğunu da söylemek istiyorum:)
Klozet yapımında fazlasıyla zorlandım ama yılmadım. Kapağı açılıp kapanıyor. Ayrıca gider deliği de var:)) Küvetin yapımında zorladığımı söyleyemem.
Dokulu görünmesi için kürdanın ucuyla çizdim. Sedefli beyaz boyayla boyayıp kenarlarını yaldızladım.











  
Tekrar görüşünceye kadar keyif dolu günler sizinle olsun:)                

13 yorum:

  1. Un bonito trabajo. Te ha quedado muy bien

    YanıtlaSil
  2. Muhteşem ellerine sağlık Gülaycım...

    YanıtlaSil
  3. klozete bayıldım:) bir gün bu cümleyi kuracağım aklıma gelmezdi sayenizde o da oldu.Lavabo, küvet bu ne sabır çok güzel ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beni güldürdünüz, çok teşekkür ederim Ezem Hanım:)

      Sil
  4. Hepsi bir harika olmuş her ayrıntıyı düşünmüşsünüz ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ziyaretiniz ve beğeniniz için çok teşekkür ederim, Binnur Hanım:))

      Sil
  5. Böylesi güzel ve en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş minik eşyaları dantel dantel işlemek sabır, yaratıcılık ve azmin ürünü olsa gerek. Bu yapıtlar senin kişiliğinin tüm güzel yanlarını da yansıtıyor bence. Eline yüreğine sağlık Gülayım iyiki varsın. Girdiğin her ortama farklılık katanlardansın. Tüm çalışmaların senin gibi bir harika......

    YanıtlaSil
  6. güzel olmuş (denizalp kuzey)

    YanıtlaSil
  7. Ellerinize sağlık. Çok güzel olmuş. Benim de niyetim var bir banyo projesine de cesaretim yok. Sizinki kadar güzel olur mu bilmiyorum. Kolay gelsin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, Yunus bey:) Eminim çok güzel olur, denemeye değer. Çalışması çok zevkli oluyor. Kolay gelsin, merakla bekliyorum:)

      Sil
  8. ellerine sağlık kardeşim hepsi mükemmel üstü.. 10 numarasın. ben ata 50 yaşında evli çoluk çocuk torun sahibi biriyim . çocukluğumdan beri böyle şeylere ilgim var.. 10 parmağında 10 marifet olan biriyim.. ben de amatörce minyatürlerle uğraşıyorum.. ama sizin gibi usta değilim..
    evime 3 beş kuruş girsin çocuklarımın nafakaını ve 4 çocuğun okul masraflarını çkarayım diye uğraşıyorum..2 si üniversite biri evli biri de orta 2 ye gidiyor 2 de torun var.. sizin yaptığınız bu mükemmel şeylerin bazılarını kopyalasam size karşı ayıp edermiyim kardeşim.. evet ayıp edersiniz diyorsanız kopyalamam amacım bir kaç kuruş katkı yapmak evime tek işle geçim zor.. kardeşim eğer zahmet edip bana bir cevap yazarsanız size minnettar olurum.. ssağlıcakla kalın..e mail .. nostaljik1964@outlook.com.tr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Ata bey, minyatürlerimi beğenmenize çok sevindim. Güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim.İstiyorsanız yapabilirsiniz ama esinlenerek yaparsanız hem kendi damganızı vurursunuz hem daha keyifli çalışırsınız hem de fark yaratırsınız diye düşünüyorum. Kazancınız bol olsun. Ailenize ve size selamlar. Keyifle kalın.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...