22 Mart 2014

Pirinç yatak odası takımı

Merhaba !
Ahşap, kürdan ve çiçek teli kullanarak yaptığım bir yatak odası takımı. Altın yaldıza boyayarak pirinç görüntüsü vermeye çalıştım.
Dolabın kapıları ve çekmecesi açılabiliyor.
Yatağı, köpük, elyaf, karton ve kumaş kullandım.
Komdinlerin kapakları açılabiliyor.
Tekrar görüşmek üzere...

9 yorum:

  1. yine çok başarılı ve yine hayranlık uyandırdı bende hayallerimdeki yatak odası ayrıntılar harika gerçekten ellerinize sağlık...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğendiğinize çok sevindim, teşekkür ederim Ezem hanım:)

      Sil
  2. ay o yatak ne rahat göründü gözüme, üzerine kıvrılıveresim geldi:) yatak başı ile mobilya üzerindeki desen uyumu çok hoş olmuş. eline, emeğine, sabrına sağlık ablacım:))

    YanıtlaSil
  3. muhteşemmm olmuş ,emeğinize sağlık .. blogunuzu keyifle takip ediyorum ,benim de ufak tefek çalışmalarım var ,minyatürlere deli oluyorum :) sizden ricam yapım aşamalarını biraz daha detaylı resimlemeniz :) dolap kapaklarını açılır kapanır yapmak için ne kullandığınızı merak ettim .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenmeniz beni çok mutlu etti, teşekkür ederim. İsteğinize gelince... 2010' dan beri minyatür mobilya yapıyorum. Minyatürlerimin çoğu blog açmadan önceki çalışmalarım. Bu yüzden bazılarının yapım aşamalarını veremiyorum. Blog açtıktan sonraki çalışmalarımın yapım aşamalarını fotoğraflamaya çalışıyorum. Yakın zamanda "Anadolu' mun Gelin Yatağı" adlı çalışmamın dolabını yapmayı düşünüyorum. Elimden geldiğince yapım aşamalarını vermeye çalışacağım. Kısaca bilgi vermem gerekirse şunu söyleyebilirim: Kapaklara alttan ve üstten cam çivisi çakıyorum. En kısa sürede görüşmek üzere sevgiyle kalın:)

      Sil
  4. Gülay hanım harika mobilyalar yapıyorsunuz, bunlarda çok şirin ve kusursuz olmuş.Ellerinize emeğinize sağlık..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoş gelmişsiniz Özden Bey! Sizi burada görmek beni çok mutlu etti, çok teşekkür ederim:)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...