17 Mart 2014

Varaklı sandalyeler

Merhaba, hoş geldiniz! 
Çalışırken çok keyif aldığım varaklı sandalyelerimi beğeninize sunmak için sizlerleyim. Mukavva, elyaf ve kumaş kullandım. Kumaşın kirlenmesini engellemek için  kaplamadan önce boyadım. Malesef yapım aşamalarını yayınlayamıyorum. İlerde buna benzer bir çalışmada ayrıntı vermeye çalışacağım. Ölçeği 1:12.

           Ziyaretiniz için teşekkür ederm. Tekrar görüşmek üzere...

11 yorum:

  1. Gülay Ablacım, yine, hep harikasın :) Emeğinin, yüreğinin, sabrının önünde saygıyla eğiliyorum. Ablaların ablası :)

    Neslihan Cesur Hocaoğlu

    YanıtlaSil
  2. Ablacım, yine hep harikasın. Çok başarılı ve şık olmuş. Koltuklarımı değiştirmeyi düşündüğümde, modellerinden izninle faydalanacağım. Yüreğinin, emeğinin ve sabrının önünde saygı ile eğiliyorum canım ablam.
    Neslihan Cesur Hocaoğlu

    YanıtlaSil
  3. Gülay hanım, hayran kalıyorum yaptıklarınıza. Ellerinize sağlık. Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  4. Bonito tapizado y bonito conjunto

    YanıtlaSil
  5. ablacım, yine çoook güzel olmuş, sabırla, titizlikle uğraşmışsın. kırlentlerine de bayıldım. gözüm ne aradı biliyor musun? yaptığın takımların arkasında perde... perdenin hep evi giydirdiğini düşünmüşümdür, zenginlik katıyor sanki ortama. ya da duvarda bir tablo belki de... bir fikir işte, belki eklersin:)) eline, emeğine sağlık...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili cafemola mola, önerin için çok teşekkür ediyorum. Seninle aynı fikirdeyim. Şu anda sadece mobilya yapıyorum ama zaman içinde kutu odalar yapıp mobilyalarımı yerleştireceğim. Mekan olarak yatak odamdaki komidinin üzerini kullanıyorum. Şu anki imkanlarım kutu oda yapmaya uygun değil. Seni sevgiyle kucaklıyorum:)

      Sil
  6. ne güzel olur, boş kutuların içi bizim yaptığımız gibi kağıt yada kumaş kaplayarak da oda yapılabilir belki:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok da güzel olur. Aklımda birçok tasarım var.Camlı çerçeveli olarak düşünüyorum ki tozlanma ve yıpranma olmasın. Aynı zamanda aksesuar olarak kullanılabilsin istiyorum. Bu yüzden oranı küçültmeyi de düşünüyorum. Yavaş yavaş bir yola gireceğim. Senin gibi takipçim olduktan sonra benim sırtım yere gelmez sevgili cafemola molacığım. Kucak dolusu sevgilerimle...

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...