21 Şubat 2015

İzmir Fuarı'ındaki Sergime Davet!

Merhaba!
Uzun zamandır sizlerin de isteği olan güzel bir haberi vermek için buradayım. Hayallerimi süsleyen fakat bir türlü cesaret edemediğim sergi açma arzum gerçekleşiyor. MODEKO 2015 26. İzmir Mobilya Fuarı'nda minyatürlerim görücüye çıkıyor. Herkes davetlimdir.
                       
Minyatürlerimi fuar için hazırlıyorum, çok yoğunum. Şimdilik bu kadar. Fuar sonrası fotoğraflarla birlikte daha ayrıntılı olarak anlatacaklarım olacak. Beni, bu konuda cesaretlendiren herkese çok teşekkür ediyorum.

 

Barış ve hoşgörü içinde keyfim(iz)ce yaşayacağım(ız) günler diliyorum. Tekrar görüşmek üzere..

32 yorum:

  1. Congratulations! I wish you luck at the show.
    Hugs, Drora

    YanıtlaSil
  2. Ben bile heyecanlandım. Tebrikler. Sizin adınıza çok sevindim Gülay Hanım. İnşallah gönlünüzce güzel bir sergi olur. Selamlar...

    YanıtlaSil
  3. Good luck at the fair, I hope you have a wonderful time =0)

    YanıtlaSil
  4. Gülay hanım nasıl sevindim bu habere anlatamam, demek o harika minyatürleriniz gün yüzüne çıkacak, çoktan haketmişlerdi bunu keşke ben de gelebilsem ama siz benim için bol bol resim çekin olur mu ?heyecanla beklemedeyim oradaki tanıdıklara da haber uçurayım hemen.Herşey çok güzel olacak.sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Ezem hanım, siz de bunu arzu edenlerden ve bana cesaret verenlerdensiniz:) Eminim kalben seviniyorsunuz <3 Çok teşekkür ederim.

      Sil
  5. Deseo que disfrutes mucho de la feria y que sea un éxito para ti.

    YanıtlaSil
  6. Tebrikleeeeeer, harika haber. Paylaşımları sabırsızlıkla bekliyorum ablacım :)

    YanıtlaSil
  7. Canım arkadaşım,serginin görmek için şimdiden heyecanlanıyorum.Her şeyin çok güzel olacağına eminim.Emeğinin karşılığını en güzel şekilde almanı diliyorum.Sen her şeyin en iyisine layıksın.Sergide görüşmek ümidiyle sevgiler..İpek

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım arkadaşım, sen beni bu konuda her zaman bıkıp usanmadan destekleyen canlarımdansın. Her şey için çok teşekkür ederim. Seni çok seviyorum, iyi ki varsın <3

      Sil
  8. keşke gelip görebilsek,eminim ne harikalar yarattın...

    YanıtlaSil

  9. Hayallerini, iç dünyandakileri, sevgini, hoşgörünü,kızgınlıklarını kısaca SENİ dışa vurmanı sağlayan bu "MİNİK DEVLERİ" sergileyeceğin özel bir gün.İnan ki biz de en az senin kadar heyecanlıyız.Umarım bu güzel "AN", gelecekte bizi ayakta tutacak "ANILARIMIZ"a dönüşecek.Seni seviyor ve seninle hep gurur duyuyorum minik yüreğimdeki BÜYÜK DOSTUM. ( Figen Kaya)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim en büyük şansım senin gibi bir insanın yüreğinde yer alabilmek , canım arkadaşım. Seni çok ama çok seviyorum. Lütfen yaşamımın sonuna kadar hep ol <3 Her şey için sonsuz teşekkürler:))

      Sil
  10. Gülay Teyze'm basta seninle cok gururlandıgımı hatta duygusal dakıkalar yasadıgımı belirtmek isterim. Basta hobi olarak basladıgın bu keyifli ugrasıyı suan bircok insanın begenisine sunmaya baslayarak onları da bu hayret verici yetenekten mahrum bırakmadın. Seninle gurur duyuyoruz ve basarılarının daim olmasını diliyoruz. Seni cok seviyorum. (Deren Kaya)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teyzesinin Kuzu'su asıl ben seninle gurur duyuyorum. Hayatı algılayışın ve yaşam şeklin beni çok mutlu ediyor. İyi ki sen de benim yeğenlerimden birisin. Sen çok seviyorum.

      Sil
  11. Gülay hanım ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
  12. Fuardan sonra sizi nerde görebiliriz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Karabağlar'da düzenlenecek "Mobilya Günleri" etkinliğine de katılmam söz konusu. Orada da görüşürüz isterseniz. Sevgiyle ve keyifle kalın...

      Sil
  13. Gülay hanım merhaba, serginizi ziyaret etme şansım oldu, tüm eserleriniz tam kelimeyle harikaydı. Kızıma mukavvadan oyuncaklar yapıyordum, serginizi ziyaretim esnasında insanın istedikten ve emek verdikten sonra neler yapabileceğinin en güzel örneklerinden birini gördüm. Ufkumu açtınız, çok teşekkür eder, başarılarınızın devamını dilerim.
    Hasan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, Hasan bey:) Size bunları hissetirmek ve ufkunuza bir nebze ışık tutmuş olmak inanın beni çok mutlu etti. Kızınızı kocaman öpüyorum. Sevgiyle ve keyifle kalın.

      Sil
  14. Ooooo harika Gülay hanım, inanın bilgisayar özürlü oldum bu günlerde, önceleri çok sık giredim, arkadaşları dolaşır yorumlar yapardım, şimdi bırakın başka arkadaşlara yorumları kendi sayfamdaki yorumlara bile baya geç yanıt veriyorum..:)
    Sergiden önce olsa başarılar temnni ederdim ama herşey olmuş bitmış:)) tebrik etmek lazım şimdide..
    Serginin ve size gelen güzel yorumların tadını aldıysanız emin bundan sonra daha sık sergiler açarsınız..:)) Kolay gelsin , iyi günler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim,Özden bey:) Çok sürpriz bir gelişmeyle oluşan bir şey. Ben de ne olduğunu anlayamadım. Biliyorum çok yoğunsunuz ama bizlleri de ihmal etmeyin. Sevgilerimle...

      Sil
  15. Ellerinize sağlık fuara gidemedim maalesef ...bazı yoğunluklar nedeniyle çalışmalarınızı ilgiyle takip ediyorum..harika işler başarıyorsunuz kutluyorum....

    YanıtlaSil
  16. Video'yu izledimmm! Ya ama çok gurur verici bu. İnan en az senin kadar sevindim, hepsi o kadar başarılı ki gerçekten tam sergilik. Devamı daha güzel niceleri gelir, umarım!

    Sevgiler... :))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...