13 Mart 2015

İZMİR MODEKO-2015

Herkese merhaba!

Nihayet sizlerleyim. Yorucu ve heyecanlı günlerin ardından ancak kendime gelebildim. Doğrusu zor işmiş sergiye hazırlanmak, sergide hazır bulunmak...

Teşekkürlerimi edeyim diyorum ama o kadar çok insan var ki! Bana bu sergi olanağını sağlayanlara, hazırlanmamda yardımcı olanlara, sergim sırasında yanımda olan sevdiklerime ve ilgi gösterip mutlu eden, onurlandıran  ziyaretçilerime...
İnanın, isimleri ayrı ayrı yazmaya kalksam başlı başına yazı olur:) 

Sergide yaşadıklarımı en iyi fotoğraflar anlatır diye düşündüm. Sizi aşağıdaki MODEKO-2015 fotoğraf albümü ile başbaşa bırakıyorum...




Ayrıca, "Kanal35" yerel kanalında sergim ile ilgili bir de haber yayınlandı. İzlemek isterseniz buyrun:))


Barış ve hoşgörü içinde keyfim(iz)ce yaşayacağım(ız) günler diliyorum. Tekrar görüşmek üzere..

33 yorum:

  1. sevgili Gülay,tebrik ederim başarılarının devamını dilerim seninle gurur duyuyoruz....
    Ayten Sezer

    YanıtlaSil
  2. Canım arkadaşım harika bir sergiydi.Herkesin bayılacağını önceden söylemiştim sana zaten.Başarılarının devamını diliyor ve nice yeni çalışmalara, nice yeni sergilere diyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili İpek, canımın içi arkadaşım. Emeğin çok büyük. Her şey için teşekkür ederim. Seni çok seviyorum.

      Sil
  3. muchas gracias, Isabel:)) Abrazo <3

    YanıtlaSil
  4. Dostların, kardeşlerin en güzeli.Bu heyecanı ve güzelliği sayende hepimiz yaşadık.Anılarımıza çok güzel anları seninle kareleme imkanı bulduk.Daha nice başarılara imza atman dileğiyle...Seni seviyorum.Tüm düşlerinin gerçekleştiği bir yaşam istiyorum senin için.( Figen Kaya)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dünya insanı canım arkadaşım, seni çok seviyorum. İyi ki varsın ve yaşamımdasın. Emeğin çok büyük, çok teşekkür ederim.

      Sil
  5. Sevgili Gülay öğretmenim sizinle gurur duyuyorum nereden başlayacağımı ne yazacağımı bilemiyorum gözlerinizde gördüğüm mutluluk ve heyecan beni çok etkiledi takdir edilesi emeklerinizin bir gün karşılığını bulacağına inanıyordum hep bu albüm o izlediğim haber çalışmalarınızın yorumunu kendi sesinizle dinlemek,izlemek beni çok mutlu etti izledim, baktım ve tekrar baktım izledim. Sevenlerinizle, sevdiklerinizle uzun uzun bir ömrünüz olsun fuardan başka anılarınız da var mı meraktayım daha çok ayrıntı isterim doyamadım.Başarılarınızın devamını diliyorum ve sizi çok seviyorum.sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu samimi sevgi karşısında ne söylenir bilemedim. Şu anda sadece size "sen" demek ve Ezem hanım yerine "Ezem'cim" demek istediğimi söylemek istiyorum, izninle. "Sanal alemde nasıl sevgi oluşur." eleştirisini her fırsatta yapan biri olarak bu hissettiklerime inanamıyorum. Boşuna dememişler "Kınadığınla sınanırsın." diye. Ama ben bu sınanmadan memnunum. Ben de seni çok seviyorum ve yıllardır tanıyor gibiyim. Bu güzel duygu için çok teşekkür ederim. Ayrıntı yazmayı çok isterdim ama okuyanları sıkmak istemedim. İnşallah birgün İzmir'e yolun düşerse hem misafirim olursun hem de bol bol ayrıntılı sohbet ederiz. Çocukları öpüyorum. Sevgiyle ve keyifle kal<3

      Sil
  6. Eminim orada en ilgi çeken reyon sizinki olmuştur...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Sıradışı olduğu için biraz öyle oldu.

      Sil
  7. Tekrar tebrikler Gülay ablacım. Başarıların bize her zaman örnek oluyor. Nil Aksay

    YanıtlaSil
  8. Gülay hanım bu resim ve videonuzu gördükten sonra sizi canı gönülden kutluyorum. Sergi sizin için mükemmel olmuş, bilenler takdir , bilmeyenlerde şahsınızı, eserlerinizi tanımış oldu.. Hadi bakalım kolay gelsin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sizn gibi bir ustadan bunları duymak beni mutlu etti. Çok teşekkür ederim, Özden bey:)

      Sil
  9. It looks as though the exhibition was a great success. Congratulations and thank you for posting the pictures and video. I enjoyed watching them very much =0) I love the beautiful purple furniture!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. I would be very glad about what you thinking for me :) Thanks a lot

      Sil
  10. Gülay Hanım serginiz için tekrar tebrik ederim. İnşallah istediğiniz gibi; keyifli ve gönlünüzce bir sergi olmuştur. Orada olmayı gerçekten çok isterdim. Umarım bir gün bir kahvenizi içip minyatürlerinizi de yakından görmek kısmet olur. Sağlıcakla kalın.
    Selamlar...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Yunus bey:) Kahveye gelince ne kadar sevinirim bir bilseniz:))

      Sil
  11. Sevgili Gulay!
    Ben böyle büyük bir gösteri sizi tebrik! Sizin minyatürler güzel! Ben size sağlık ve refah diliyorum!
    Tatiana

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, sevgili Tatiana:) Bana Türkçe yorum yazmış olman beni çok mutlu etti.Ben de sana sağlık ve refah diliyorum.

      Sil
  12. Ayy Gülay Hanımcım o kadar istedim ki o fuara gelmeyi ama nasip olmadı.İnşallah bir daha ki sefere.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, Birnur hanım:) İnşallah sizin dediğiniz gibi olur:))Sevgiyle ve keyifle kalın.

      Sil
  13. keyifle gezdim ....
    oradaymisim gibi hissettim...kendimi
    cok mutlu oldum..
    ellerine saglik,,,gonlune saglik
    cok mutlu ayriliyorum gulaycim,,,,kocaman sevgiler birakiyorum,,,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoş gelmişsiniz sefalar getirmişsiniz, Cihan hanımcım. Çok mutlu oldum, çok teşekkür ederim:))

      Sil
  14. bu güzel bir başlangıç oldu Gülay'cım...dilerim yeteneğini ve o güzel kalbini tanımak herkese nasip olur.

    YanıtlaSil
  15. Daha önce de birazcık, az-buçuk söylemiştim; gerçekten yaptığın her şey tam sergilik diye...
    Bende videoyu izlerken, pek mutlu olmuştum! İyi niyetini, sevgini, emeğini görmek gerçekten hiç zor değil! Yaptığın işte sevgiden başlamış, sevgiden süregelen tüm işler böyle başarılı olur işte. Canı gönülden, sevgiyle kucaklıyorum!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, sevgili Ersin. Ben de seni sevgiyle kucaklıyorum:))

      Sil
  16. Çok çok çok başarılı ve güzel işler. Görülmesi bilinmesi gerekiyordu. Nefis bir sergi olmuş, emeklerine, güzel yüreğine sağlık ablacım. Başarılarının artarak devam edeceğine inancım sonsuz, tebrikler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, sevgili Mola. Desteğini hiç eksik etmadin. Sağ ol, var ol, hep ol<3

      Sil
  17. Aman Allahım! Neler yaratmışın sevgili arkadaşım. Çok etkilendim. Sadece muhteşem deyip geçemeyeceğim doğrusu… hatıralarım… babaannem… çocukluğum… renklerim… zevk… geçmişim… emeğin… ellerin… o kadar çok şey zihnimden geçti ki… Sanatın böylesi diyorum. Çok gururlandım. Orada olamadığım, bu şaheserleri yakından görüp dokunup sevemediğim için de çok üzgünüm. Kızları çok kıskandım:)) Bundan sonraki serginde mutlaka gelmeye çalışacağım ya da İstanbul’da açarsın, kim bilir? Ne harika olur. Sağlıkla bu ender sanata devam etmen dileğiyle o yetenekli, naif ellerinden öpüyorum.
    Gülşen Dişli Akdağ

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güllüüüü.... deyişin kulaklarımı çınlata çınlata yazdıklarını okudum. Yazdığın her sözcük hatta harf beni çok mutlu etti. Çok teşekkür ederim. Canım arkadaşım iyi ki varsın, seni çok seviyorum.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...