6 Mayıs 2015

Keso'nun anısına

Merhaba!
"Hediyelerim" sayfasındaki minyatürler arttıkça sayfa uzadı. Bu sayfanın incelenmesinin sıkıcı hale geldiği konusunda bazı eleştiriler aldım. Bu eleştiriyi dikkate alarak her hediyeyi tekrar paylaşmaya  karar verdim. Umarım, bu tekrarlar  sizi sıkmaz:)

Bu minyatürü Kevser teyze için yaptım. Kevser teyze, canım arkadaşım Figen' in "canı annesi" . Şu anda aramızda değil. Çayı ve güzel olan her şeyi çok severdi. Ben de "Keso" yu, sevdiği şeylerle birlikte bir minyatürümün içine yerleştirdim. 
 Arkadaşım da onu parka bakan balkonuna astı. O, her zaman yüreğimizin derinliklerinde tüm asaleti ile yaşamakta. Ruhu şad olsun.

Barış ve hoşgörü içinde keyfim(iz)ce yaşayacağım(ız) günler diliyorum. Tekrar görüşmek üzere...

8 yorum:

  1. Gülay Hanım, minyatürden sıkılmak mı, nasıl bir şey o:) Ellerinize sağlık, tekrar tekrar. Selamlar...

    YanıtlaSil
  2. Keso'dan Gülay'a sevgiler.Ona gösterdiğin sevgi ve saygıya,gece gündüz demeden yaptığın fedakarlıklara,hala unutmayıp onu güzellikler içinde yaşatmak için yarattığın inceliklere teşekkür ediyor.Vallahi ben "Keso"nun yalancısıyım.Daha cuma günü bana "Hallarımı böyle yaz."dedi.Seni çok seviyoruz bir tanem.

    Keso'nun canı kızı Figen

    YanıtlaSil
  3. Seni seviyorum canım arkadaşım. Her minyatür senin sevgi dolu yüreğinin bir yansıması. Kevser Teyzeyi andın beni ağlattın. Hayata sevgiyle baktıkça ve bu sevgiyi bizlere de yaşattıkça sen çok daha yaratıcı ve şaşırtıcı olacaksın. İyi ki varsın... iyi ki minyatürlerini paylaştın. Kim bilir daha ne yürekler keşfedecek ne yürekler coşturacaksın GÜLAY'ım. BİNNUR UĞUZ

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İyi ki sen de varsın, 40 yaş dostum <3 Ben de seni çok seviyorum:)

      Sil
  4. Lovely shelves. I love the teapots.
    Hugs, Drora

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...