2 Haziran 2015

Minicik kitaba, minicik kitaplık:)

Merhaba!
Size İzmirli şair-yazar ve Uluslararası Aktivist Sanatçılar Birliği kurucu başkanı Sayın Ümit Yaşar Işıkhan'dan söz etmek istiyorum. Kendisiyle sergimde tanıştım. Sevgiyle dolu kocaman bir yüreği var Sayın Işıkhan'ın. İyi ki yolu sergime düşmüş ve yolumuz kesişmiş.

İnanmayacaksınız ama, Sayın Işıkhan'ın eserlerinden biri olan "Aşktan Sonra Hüzün" adlı şiir kitabının minyatürü varmış. Işıkhan, minyatür kitabının ilk baskısını 1986'da kağıda yapılan zamları protesto etmek amacıyla tasarlayıp yayınlamış. Sergimi ziyaretiyle onurladıran Sayın Işıkhan, bu minyatür kitaplarından birini imzalayarak bana armağan etti. Nasıl heyecanlandım anlatamam. Düşünsenize okunabilir, minyatür bir kitap:)) 
 Bu harika hediyenin karşılığında ben de kendisine minyatür bir kitaplık yapıp TÜYAP 20. İzmir Kitap Fuarı’nda ziyaretine giderek hediye ettim. Kendisine buradan bir kere daha teşekkür etmek istiyorum.

Işıkhan, kitabını daha da küçülterek bu yılki İzmir Kitap Fuarı'nda okuyucularıyla buluşturdu. 
Barış ve hoşgörü içinde keyfim(iz)ce yaşayacağım(ız) günler diliyorum. Tekrar görüşmek üzere...

12 yorum:

  1. Ellerine sağlık ablacım, çok ince düşünülmüş, ne kadara da anlamlı bir hediye :) Her ikisi de çok değerli birer hatıra olacak.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok haklısın sevgili Mola bence de çok değerli bir hatıra olacak:) Sevgiyle ve keyifle kal <3

      Sil
  2. Hediyeleşmek ne kadar güzel. Hele de bu hediye minyatür olunca... Elinize sağlık Gülay Hanım. Selamlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, Yunus bey:) İlginç bir karşılaşma oldu ve ben bundan çok mutlu oldum çünkü böyle bir yayından haberim yoktu. Keyfiniz bol olsun:))

      Sil
  3. Gülay hanım, büyük emek ve sabırla yaptığınız güzel minyatürlerinizle ve sıcacık, paylaşımcı yüreğinizle daha çok fuarlar ve sergilere imza atacaksınız, inanıyorum. Çok değerli bir hediye olmuş, severek kullanılacağına eminim. Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O güzel yüreğinizle bana verdiğiniz destek için çok teşekkür ederim, Esra hanım:)) İzmir'den kucak dolusu sevgiler...

      Sil
  4. Gülay Temizel Ertürk Merhaba
    Ne harika bir deneyim. Ben bu büyük an vardı mutluyum.
    Büyük kucaklama,
    Giac

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba sayın Giac! Çok teşekkür ederim.
      Bana Türkçe yorum yazmanız beni çok mutlu ediyor. Bunun için ayrıca teşekkür ederim. Türkiye'den kucak dolusu selamlar...

      Sil
  5. ellerinize sağlık minyatür yapmak insana çok farlı duygular yaşatır.tebriklerrrr

    YanıtlaSil
  6. Canım arkadaşım, hem edebiyat hem minyatür alanındaki uzmanlığının böyle bir etkinlikte örtüşmesi harika bir deneyim...Sayın Ümit Yaşar Işıkhan için de senin için de çok "KEYİFLİ" olsa gerek.Ellerine ve yüreğine sağlık. FİGEN KAYA

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, canım arkadaşım. Evet, çok haklısın, gerçekten de çok keyifli bir çalışma oldu.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...