4 Mayıs 2016

"Siyah İnci" Yatak Odası Takımı

Merhaba!
Kendi tasarımım olan bu çalışmada, uzun süredir kullanmayı düşündüğüm siyah rengi denemek istedim. Minyatürümün adını "Siyah İnci" koydum.
Özellikle karyolanın başlığı başta olmak üzere bu yatak odasının çiziminde de yapımında da boyamasında da çok zorlandım. Bütün zorluklarına rağmen yapım aşamasında keyifli bir süreç geçirdim. Umarım sizlere de bu keyiften bir parça gönderebilirim :)
Ölçek: 1/12








Barış ve hoşgörü içinde keyfim(iz)ce yaşayacağım(ız) günler diliyorum. Tekrar görüşmek üzere...

23 yorum:

  1. Çok şık ve temiz bir iş olmuş. Ellerinize sağlık. Selamlar...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, Yunus bey. Size ve ailenize bol selam :)

      Sil
  2. , Gülay Merhaba
    Bu güzel. Ben siyah kaplama seviyorum. Bu benim için çok sanat-deco hissediyor ve çok şık. Sen harika bir iş başardı.
    Büyük kucaklama
    Giac

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, sevgili Giac! Beğenmen beni çok mutlu etti. Türkiye' den kucak dolusu sevgiler <3 :))

      Sil
  3. Gülay hanım öncelikle gúzel çalışmalarınızdan dolayı sizi kutlarım.Ellerinize emeğinize sağlık.Sizden iki şey hakkında bilgi almak istiyorum dolapların kapıları nasıl açılır kapanır yapılır birde 1:12 ölçeği nasıl hesaplanır.Şimdiden teşekkür eder iyi günler,iyi çalışmalar dilerim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenmeniz beni çok mutlu etti, çok teşekkür ederim. Sorularınıza gelince dolap kapaklarında alttan ve üstten geçirdiğim cam çivisi kullanıyorum. 1:12 ölçeği ise gerçek uzunluğu 12' ye bölerek bulabilirsiniz. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Keyifle kalın.

      Sil
  4. ya benim içim gitti çalışmalarınıza , hayran kaldııım, nasıl yapıyorsunuz bunları, hazır alıp boyuyormusunuz yoksa ihtimal veremediğim şekilde tamamenmi kendiniz yapıyorsunuz, başarılarınızın devamını diliyorum, harikasınız, iyi çalışmalar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğeniniz beni çok mutlu etti çok teşekkür ederim. Çalışmalarım çizimlerinden yapımına kadar her şeyiyle bana ait ☺ Keyfi de bunda zaten. Keyifle ve sevgiyle kalın.

      Sil
    2. sizi hayranlıkla alkışlıyorum, ellerinize sağlık :))

      Sil
  5. Cevabınız için çokkk teşekkürler ☺

    YanıtlaSil
  6. merhaba
    şuan 2 yaşında minik bir kızım var.ona minik bir ev yapmak üzere yola çıkmıştım ki icra ettiğiniz sanatla karşılaştım.son birkaç haftadır bunu nasıl yaparım nasıl öğrenirimin araştırmasını yapıyorum.ben izmir'de yaşıyorum.bildiğiniz bir kurs var mı veya kurs vermeyi düşünmez misiniz? her türlü yardıma ihtiyacım var şuan.nasıl ve nereden başlamalıyım.teşekkürler. bu arada harikasınız.sevgiler.

    YanıtlaSil
  7. Merhaba Ayşegül hanım!
    Beğeniniz için teşekkürler, beni mutlu ettiniz. Ben de İzmir' de yaşıyorum ama böyle bir kurs olup olmadığı konusunda bilgi sahibi değilim. Bu hobiye 2010 yılında başladım ve düşe kalka öğrendim. Tecrübeme dayanarak bu hobi için üç boyutlu düşünebilme yeteneği, matemetik bilgisi ve el becerisi gerektiğini düşünüyorum. Ayrıca en önemlisi de "sevda ve sabır" gerekiyor çünkü zaman zaman iğneyle kuyu kazılıyor:))) Kızınızı öpüyorum. Ben de bu hobiye yeğenlerimi mutlu etme adına başladım. İsterseniz kurs işini konuşabiliriz. Sevgiyle ve keyifle kalın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bu işi yapmayı kafama koydum. bir yerden baslamak lazım. fakat izmir'e de yabancıyım. hangi malzeme nereden temin edilir bilmiyorum aslında. ben narlıdere'de ikamet ediyorum. sizin nerede olduğunuzu bilmiyorum ama akşam 18:00'dan sonra bir kurs benim için mükemmel olur. yada hafta sonları.siz açmayı düşünmez misiniz?

      Sil
    2. Tekrar merhaba!
      Grup şeklinde kurs açamam çünkü atölye şartlarım buna uygun değil fakat özel ders şeklinde olabilir. Facebooktan arkadaşlık isteği gönderirseniz mesaj üzerinden konuşabiliriz. Sevgiyle ve keyifle kalın.

      Sil
  8. Bu nasıl bir güzellik, nasıl bir zerafet. İnanılmazsınız. Her şeyiyle size mi ait? GÜLÇİN

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Evet her şeyiyle bana ait:)) Keyif ve sevgiyle kalın <3

      Sil
  9. gülay hanm merhaba ben iç mimarlık okuyorum ve projelerimde bu tur kucultulmuş esyalar yapıyorum. döşek için acaba hangi malzemeyi kullandınız?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öncelikle eğitim hayatınızda başarılar diliyorum. Yatağın yapımında elyaf, sünger, karton, strafor ve kumaş kullanıyorum. Sevgiyle ve keyifle kalın.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...