11 Nisan 2014

Tolun ile Didem' e Mutluluklar

Sevgili blog izleyicilerim,
Canım arkadaşım Binnur' un canı oğlusu Tolun ile dünya güzeli kızımız Didem 26 Nisan 2014' te evleniyorlar. İkisi de, büyük emeklerle yetiştirilmiş harika gençler:) Onlara mutluluklar diliyorum. 
Bir anı  defteri hazırladım, onlar için. Bunu paylaşmak ve bu güzel birliktelikten sizleri haberdar etmek istedim. Darısı yuva kurmak isteyen herkesin başına...




 
 Sevgili Tolun ve Didem! 
Yaşam boyu birbirinizi daima sevin ve hep neşe içinde, huzurlu ve sağlıklı bir hayat sürün. Yürekleriniz birbirinden hiç ayrılmasın. 

Evliliğin olmazsa olmazlarından olan gök gürültülü, yağmurlu ve soğuk havalarda ise hoşgörü ve saygı şemsiyenizi açmayı, sevgi battaniyenizle örtünmeyi sakın unutmayın.

14 yorum:

  1. canım arkadaşım.ellerine sağlık harika olmuş.Senin maharetli ellerinle yaptığın bu anı defteri Tolun ve Didem'e uğurlar getirsin.Umarım ikisi de sonsuza kadar çok mutlu olurlar.darısı bizim çocukların başına.İnşallah hepsine böyle güzel defterler hazırlaman nasip olur.Emeğin için teşekkürler.. İpek Canbay

    YanıtlaSil
  2. Gülay teyzeciğim bu unutulmaz muhteşem hatıra ve iyi dilekleriniz için ellerinize,emeğinize ve yüreğinize sağlık. Yanımızda böyle güzel yürekli insanlar olduğunu hissedebilmek bizim için büyük bir şans.Teşekkürler. Didem Cömertpay.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senin gibi güzel bir kızımız olduğu için çok mutluyuz. Aramıza hoş geliyorsun, sefa getiriyorsun. Oğlumuz çok değerli bir gençti bizim için ama senin gibi biriyle birlikte olmayı seçmesiyle birlikte değerini ikiye katladı. Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki " UĞUZ " ailesi seni çok ama çok seviyor ve değer veriyor. Canım arkadaşım ve değerli eşi " Bizim de artık bir kızım var. " diyerek dolaşıyorlar ortalıkta.

      Sil
  3. Un precioso libro. Le deseo mucha felicidad a los novios

    YanıtlaSil
  4. güzel arkadaşım anı defterini çok beğendim.bu defter Tolun ve Didem'e mutluluk getirsin.sağlık;huzur ve mutluluk hep yanlarında olsun.yaptığın bu güzel çalışma için teşekkürler...Rüçhan Yücel


    harika bir defter çok beğendim Gülay teyzeciğim.benim için de zamanı gelince aynısını bekliyorum.Yağmur Yücel

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım arkadaşım. İnşallah çok mutlu olurlar.

      Canım arkadaşımın canı kızı Yağmur' um, o zamanı sabırsızlıkla bekliyorum. Hayırlısıyla en kısa sürede yapabilmek tek dileğim.

      Sil
  5. Gülay Teyzeciğim,

    Emekleriniz ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Didem ve benim için çok değerli bir hatıra olarak hatırlanıp saklanacak.

    Heyecanımızı paylaşan herkese ayrıca teşekkür ederim.

    Saygı ve sevgilerimle,
    Tolun UĞUZ

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kuzum benim bize bu mutluluğu ve heyecanı en doğru şekilde yaşattığın için biz sana teşekkür ederiz. Her şey gönlünüzce olsun:)

      Sil
  6. Gülay'ım, muhteşem bir sanat eseri yaratmışsın bir tanem.Tüm mutlu günlerimizi yarınlara aktarmamızı sağladığın için sana sonsuz teşekkürler.Tolun ve Didem'e uğurlar getirsin inşallah.FİGEN KAYA

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım arkadaşım benim, teşekkür ederim. İnşallah hayırlısıyla Deren' imin mutluluğunu da yaşayacağız.

      Sil
  7. Canım arkadaşım ellerine sağlık çok güzel olmuş bayıldım. Bu defter Tolun ve Didem'e şans getirir inşallah. Darısı sıradaki çocuklarımızın başına.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...