14 Nisan 2015

Teşekkürü borç bilirim

Merhaba!
Uzun süredir birlikte olamadık. Hastalıklar, isteksizlikler derken buluşmak bugüne nasipmiş. Gelenlere "Hoş geldiniz, sefalar getirdiniz!" diyorum.

Sergime destek veren herkese teşekkür etmiştim, sergimi anlatan paylaşımımda. Tabii bununla yetinemezdim. Onlar için nasıl bir hediye yapabilirim diye çok düşündüm. Vereceğim teşekkür hediyesinde minyatür de olmalıydı. 
Bu düşünceden yola çıkarak çalışma masalarında çeşitli amaçlarla kullanılabilecekleri birer obje tasarladım. Önce 1:12 oranında koltuklar hazırladım. Sonra bu koltuklar için arkalarında bölmeler bulunan ahşaptan standlar yaptım. Bakalım beğenecek misiniz?
Bu çalışmayı, Efor Fuarcılık Genel Müdürü Sayın Nuray Eyigele İşleyen için hazırladım. Nuray hanım, MODEKO 2015- 26. İzmir Mobilya Fuarı'nı düzenleyen "Efor Fuarcılık"ın genel müdürü. Nuray hanım'a ne kadar teşekkür etsem az.
Ayrıca sergide çok beğendiği "Anadolu'umun Gelin Yatağı" adlı çalışmamı da kendisine hediye ettim. Eh, olsun o kadar! Kadın dayanışması olmadan olmuyor:))
Bu çalışmayı da, yine Efor Fuarcılık'ın çalışanlarından Sayın Metin Düvençayır için hazırladım. Kendisine bir kere daha teşekkür ediyorum.
İzmir Mobilyacılar ve Marangozlar Odası Genel Sekreter Yardımcısı ve Eğitim Danışmanı Sayın Zafer Koç da yardımlarını ve desteğini esirgemeyenlerden. Bu hediye de onun için. Kendisine çok teşekkür ediyorum.
Umarım severek kullanırlar. Hediye verme konusundaki düşüncelerimi beni takip edenler bilir. Verdiğim hediyenin yük olmasından korkarım.

Barış ve hoşgörü içinde keyfim(iz)ce yaşayacağım(ız) günler diliyorum. Tekrar görüşmek üzere..

16 yorum:

  1. Gülay hanım yine nefis çalışmalar yapmışsınız, emeğinize sağlık.. Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, Esra hanım. Sizinkilerin yanında lafı bile olmaz:))

      Sil
  2. Merhaba. Çok uzun zaman oldu Gülay Hanım. Merak etmeye başlamıştım. Neyse ki güzel eserlerinizle yine ben buradayım dediniz. Ellerinize sağlık. Selamlar...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Yunus bey, haklısınız uzun zaman oldu. Hem hediyeleri hazırlamakla uğraştım hem de araya hastalıklar girdi. Uzun süre yakamı bırakmayan bir griple mücadele ettim. Tabii gelmişken bütün evi elden geçirdi. Sağlıklı günlerde daha sık görüşmek üzere sevgi ve keyifle kalın:))

      Sil
    2. Geçmiş olsun. Neyse, artık atlattığınıza göre minyatürlere son hız devam:)
      Sağlıcakla kalın...

      Sil
  3. Cok gecmis olsun Gülaycim...bunlar cok degisik geldi bana..sürekli yeni düşüncelerle yeni tarzlar yaratman cok hoş.ellerine fikirlerine saglik...bu arada bu kadar naif biri olmanin sonucunda bütün koleksiyonu hediye edecekmişin gibi bir his var icimde;)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Galiba haklısınız:)) İsminiz çıkmamış, kim olduğunuzu da merak ettim doğrusu:) Sevgiyle ve keyifle kalın<3

      Sil
  4. Geçmiş olsun ablacım, umarım tamamen atlatmışsındır. Hediyelerini görünce bir fuar da ben mi açsam dedim:))) Nasıl da güzel olmuşlar, sahipleri güle güle kullansın. Ellerine, emeklerine sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, sevgili Mola. Fuar açmana gerek yok:) İstediğini bildirmen yeterli:)) İzmir'den kucak dolusu sevgiler...

      Sil
  5. Merhaba Gülay hanımcığım geçmiş olsun öncelikle.Hediyeleriniz çok zarif çok güzel sahipleri mutlulukla kullansın.sevgiler...

    YanıtlaSil
  6. ağzım açık resimlere baktım kaldım. Nasıl bir sabır, nasıl bir ince emektir sizinki. elleriniz dert görmesin .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Haklısınız minyatür sabır işi. Hatta ben ona " S'nin karesi olmadan olmuyor." diyorum. O da: "SABIR ve SEVDA". Sevgiyle ve keyifle kalın.

      Sil
  7. Привет Gülay! Замечательная работа!
    Я думаю, что вы радуете своей работой людей!
    Татьяна

    YanıtlaSil
  8. yatak odasına bayıldım. Seni takibe aldım. Ben de bloğuma beklerim.

    http://www.bakbuharika.com/

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...