23 Mart 2018

"Siyah İnci 2" Tamamlandı

Merhaba!
 "Siyah İnci 2" serisinin yatak odası ve yemek odası takımından sonra koltuk takımı da nihayet bitti ve böylece seri tamamlanmış oldu.

Koltuk takımında kumaş olarak siyah saten kullandım. Doğruyu söylemek gerekirse çalışması zor oldu. Daha önce  "Beyaz İnci" serisinde de saten kumaş kullanmıştım ve zorluklarını biliyordum ama bu koltuk modeline saten kumaş yakışırdı. 

Minyatür severleri keyiflendirmesi dileğiyle... ❤Keyfiniz bol olsun.❤

Ölçek: 1/12





 Barış ve hoşgörü içinde keyfim(iz)ce yaşayacağım(ız) günler diliyorum. Tekrar görüşmek üzere...

6 yorum:

  1. Fantastic pieces of furniture! Awesome work!
    Hugs, Drora

    YanıtlaSil
  2. Merhaba Gulay,
    Ne kadar sevimli. Siyah set çok zarif ve her parça güzelce yapılır.
    Büyük kucaklama
    Gia

    YanıtlaSil
  3. Gulay hanim merhaba elinize emeginize saglik, mobilyalarda ne tur malzemeler kullaniyorsunuz ve saglam olmasi icin hangi yapistirici turunu kullaniyorsunuz kucuk kizima ahsap bir ev aldik ve esyalarinida birlikte yapmak istiyorum herseye hazir alismasin kendisininde isterse guzel seyler yapabilcegini gostermek istiyorum.bana malzemeler hakkinda bilgi verirmisiniz rica etsem.

    YanıtlaSil
  4. Merhaba!
    Her türlü malzemeyi kullanıyorum. 0,3 - 0,4 cm kalınlığında ahşap levhalar, mukavva, 0,5 cm kalınlığında sünger, tel, kumaş vb. Yapıştırıcı olarak şeffaflaşan tutkalları tercih ediyorum. Çalışmalarınizda orantı kullanmanızı öneriyorum. Kızınızı öpüyorum. Kolay gelsin. Keyif ve sevgiyle kalın.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...